Polibezoek

Als u voor een nieuw ziektegeval de dokter bezoekt, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Soms stuurt de huisarts de verwijsbrief digitaal naar de betreffende poli in het ziekenhuis en soms krijgt u de brief zelf mee met het verzoek deze mee te brengen naar de poli. Als u bent doorverwezen voor laboratorium- of röntgenonderzoek, dan is het belangrijk dat u het aanvraagformulier van uw huisarts of specialist meeneemt. Verder moet u altijd uw zorgpas, uw afsprakenkaart en een geldig identiteitsbewijs bij u hebben.

Inschrijving
Als u nog niet eerder in het ziekenhuis bent ingeschreven, als u nog geen afsprakenkaart heeft of als u die kwijt bent, kunt u een nieuwe afsprakenkaart laten maken bij de inschrijfbalie. De inschrijfbalie is vlakbij de receptie in de centrale hal op de begane grond. Houdt u wel rekening met enige wachttijd in verband met uw afspraak.

Laat uw gegevens checken
Het is verstandig om nog vóór het bezoek aan de specialist uw gegevens te laten controleren bij de inschrijfbalie. Eventuele wijzigingen in naam, adres, verzekering of huisarts worden dan aangepast en u krijgt een nieuwe afsprakenkaart mee. Zo zijn de gegevens altijd goed up-to-date en dat voorkomt moeilijkheden achteraf.

 Patiënteninschrijving

Openingstijden balie:

Ma-vr: 08.00 - 17.00 uur
In het weekend gesloten
Mobile Menu
Zoeken.